2020-02-20 08:04:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne hozzon semmilyen drasztikus döntést

Napi horoszkóp február 20-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Intuíciója most különösen erős, már csak annyi a dolga, hogy hallgasson is rá! Ha adódik egy nehéz döntési helyzet, most érdemes az ösztöneire hallgatnia, még akkor is, ha a racionális érvek mást diktálnak.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A szabadság iránti igénye most megmutatkozik, de olyan ügyesen, diplomatikusan fejezi ezt ki, hogy senki sem veszi zokon. Fizikai vonzereje is megnő a következő napokban, és ha szingli, akkor örömmel él a kínálkozó lehetőségekkel.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap belépett a karrier sorsterületére, amennyire tud, koncentráljon céljainak elérésére. Hatalmi pozícióban lévő személyekkel tárgyal, akiknek vagy imponálni fog az eltökéltsége, vagy nem, ön azért képviselje csak bátran az érdekeit. Ha nyilvános elismerésre vágyott, azt most meghozza a mai nap.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Okkal vagy anélkül, de úgy érezheti, nem kap most senkitől érzelmi támogatást. Ne döntsön ma lelki vonatkozású kérdésekben. Hajlamos lehet a helyzetet sötétebbnek látni, mint amilyen az valójában, ezt a Hold-Szaturnusz konjunkciója okozza.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Találkozásai ma igen mélyrehatóak lesznek, a Nap a nyolcadik sorsterületén utazik keresztül, és ilyenkor mindig gyökeres változtatásra buzdít. Kerülje el a kellemetlenkedő alakokat. Bármi is történjen ma önnel, az mélyebben fogja megérinteni, mint általában.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy időre nehézkessé válnak a kapcsolatai, sok félreértés adódhat a párkapcsolatában is. Ne hozzon semmilyen drasztikus döntést! Magányosnak és lehangoltnak érezheti magát, ne szívja ennyire mellre a dolgokat, nagyon hamar elmúlik a mai tranzit.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Remek ötletekkel, frissen, megújulva tud helytállni a munkahelyén, és átszervezni a feladatokat. Mindenki hálás lesz ma önnek, és főnökei figyelmét is felkelti a munkája.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bolygók a szerelem és a szórakozás területét emelik ki. Úgy érzi, ismét vér csörgedezik az ereiben, nagyon kellemes, szórakoztató és különleges élményeknek néz ma elébe.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma kellemesen pihenhet, érzi, hogy helyén van a világban, minden kapcsolata harmonikus. Új céljai is vannak, talán egy utazást tervez.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az élet mostanában tálcán kínálja önnek a lehetőségeket, és ön is élni is tud ezekkel. Ha állást akar változtatnia, annak is itt lesz rövidesen az ideje, még kicsit legyen türelemmel.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap, a Mars és az Uránusz fényszöge megkönnyíti, hogy új nézőpontból lásson egy problémát, ami régóta nyomasztja. Ez most a felfedezések és a pozitív kihívások ideje. Izgalmas, új élményekben lehet ma része.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nem igazán szeretné a praktikus dolgokra fecsérelni figyelmét. Sokkal figyelmesebb és fogékonyabb mások hangulatvilágára, remek alkalom a bensőséges eszmecserékre, mély beszélgetésekre.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: